Laster Hendelser

Battle of Sandvika er tilbake og denne gangen større, tøffere og bedre!

Vi har dette året utvidet til til 2 dagers konkurranse der man kan konkurrere individuelt (RX) og på team (Beginner) FF / MM.

Sammen med trenere fra hele Skandinavia jobber vi for å skape den beste konkurrerende opplevelsen. Vi bruker mye tid på å programmere eventene slik at vekter, reps og timecaps passer til de ulike klassene. Alle våre dommere har utdanning og er klar til å gi idrettsutøvere en rettferdig konkurranse.


Nedenfor kan du lese hvilket nivå som passer best for deg

Vær ærlig mot deg selv, mot oss som arrangør og dine konkurrenter! Husk at det er på en konkurranse du presterer best. Hvis du legger deg for lavt, vil en klasse ikke bli moro eller utfordrende for deg, og dermed vil hele sjarmen forsvinne.

Vi definerer de ulike nivåene basert på hvordan eventene skal bygges. Dermed vil vi ikke gi vekter eller antall reps av forskjellige øvelser. I tillegg forbeholder vi oss retten til å flytte idrettsutøvere til klassen vi tror de tilhører, hvis vi oppdager det til enhver tid og i alle tilfeller.


Beginner:

Du kan forvente enkle gymnastikkbevegelser, så vel som øvelser med bar, kettlebells osv. Der vektene er sterkt redusert sammenlignet med RX-klassen. (Ikke double unders /  ikke handstand walk / ikke handstand push-ups / ikke chest to bar / ikke muscle ups / ikke rope climbs)


RX:

Du håndterer alle øvelser med alt mulig utstyr og mestre alle gymnastikk. Vær forberedt på alt!


Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilken klasse du tilhører


Mange takk til våre partnere:

NOCCO | BAREBELLS | ROCKTAPE | PLAYSPORT | MEDIABOOSTER | TIGHTS.NO | TOUGH VIKING

Detaljer

Start:
november 3 @ 8:00 am
Slutt:
november 4 @ 6:00 pm

Sted

Crossfit Sandvika
Eyvind Lyches vei 13
Oslo, Sandvika 1338
Norge
Telefon:
938 76 723
Hjemmeside:
http://crossfitsandvika.com

Arrangør

Aktivitet Norge
Telefon:
45496490
Epost:
roger@aktivitetnorge.no
Hjemmeside:
aktivitetnorge.no