Endelig er det på tide å begynne å leve igjen! Er du som oss, sjukt sugen på å reise til varmere breddegrader og bare spise, sole deg, trene og henge sammen med likesinnede?

Sammen med grunnleggerne av Aprodite Games og Grekalon Cityfit Gym har vi nå en treningsopplevelse som vi mener er optimal.

Aktivitet Norge og Sportygården skreddersyr treningsturer med fokus på din opplevelse. Treningsplanen vår er nøye planlagt av erfarne trenere.

Vårt hovedmål under turen er at du skal ha det gøy og utvikle deg og komme hjem med nye tanker, nye verktøy og ny energi for å nå dine treningsmål.

De fleste av våre reisende reiser alene, og vi tør love at du får en morsom uke du sent vil glemme og få nye venner for livet, så bli med!

Norwegian Throwdown treningstur er en CrossFit-tur der vi bor rett oppå boksen. Anlegget ligger bare noen få 100 meter fra sjøen og byen. Her vil du bli tilbudt en utfordrende, lærerik og minneverdig treningsuke.Treningsturen til Kypros er en altomfattende tur hvor nesten alt du kan forestille deg er inkludert. 

Målet vårt er at du kobler av fra hverdagen og du trenger bare tenke på neste treningsøkt eller opplevelsene som venter på deg. Vi tar oss av all transport, overnatting, og sørger for at du får et godt kosthold og de riktige kosttilskuddene gjennom hele uken. 

Vi har laget en god treningsplan som inneholder 5-8 treningsøkter både i boksen og ute i forskjellige vakre miljøer rundt på Kypros. I tillegg holder vi mål- og kostholdsseminarer, restitusjon og mobilitetsøkter.

På våre reiser sørger vi alltid for å ha et sterkt team av erfarne trenere. Trenere på denne turen er Anne Marte, Alex Elgh, Anders Skiaker Myhra, Phil Hesketh og Roger Nilsson. Info om trenere..(Roger Gillros kjent for å gi mye energi og motivasjon, er din guide, assistenttrener i løpet av uken og vil sørge for at du får et hyggelig opphold i solen….) bla bla bla

Dette er en tur for deg som elsker å trene og spesielt deg som er ute etter allsidig og funksjonell trening med kondisjon, styrke og smidighet som grunnleggende platåer.

Vi anbefaler at du trener minst to ganger i uken i dag, men uansett om du er nybegynner eller har erfaring med funksjonell trening, vil du komme til å utvikle teknikken din, komme hjem i bedre form og med masse nye tips for å fortsette å nå dine mål med treningen !Målet vårt, i tillegg til å gi deg en fantastisk ferie, er alltid å sende hjem våre reisende inspirert og med ny kunnskap som de kan bruke til å fortsette å nå sine mål med treningen.

 • Treningsinspirert frokostbuffé
 • Treningsinspirert lunsjbuffé
 • Treningsinspirert middagsbuffé
 • Overnatting i leilighet over boksen
 • Transfer til / fra flyplassen
 • All transport i løpet av uken
 • 5-8 økter (Oly, Crossfit, Svømming, Løping,Beachpass, Gymnastikk, Fjellklatring, etc.)
 • 2-3 forelesninger
 • Goodie bag fra samarbeidspartnere
 • T skjorte
 • 1-2 utflukter
 • Målmotiverende forelesning av Anne-Marte og Roger Gillros
 • Mobilitetsøkt med GoWod hver dag

Kult hvis du kunne tenke deg å være med på treningscamp med oss! Nedenfor kan du bestille aktuelle turer eller registrere interesse for fremtidige turer.

Alt du kan tenke deg er inkludert, du trenger bare å fokusere på å trene, spise godt, henge med kule folk og nyte varmen! 

12.500kr
(Overnatting, alt inkludert med 3 måltider pr dag, 5-8 treningsøkter, foredrag og goodiebag.)
Du trenger ikke å betale alt på en gang! Du kan dele opp betalingen rentefritt.

BESTILL DIN REISE!!

Gjør deg klar for en morsom og lærerik uke og bestill din plass nå, kun 24 plasser! Trykk på booking knappen for å melde din interesse.

Jeg registrerer min interesse!

Eller send en e-post til cyper@aktivitetnorge.no

Eventinformasjon

Pris:

12500kr

Start:

2021-03-01, kl. 00:00

Slutt:

2021-12-24, kl. 00:00

Arrangør:

Aktivitet Norge

Lokasjon:

Cyprus Fitness Camp

Kontaktinformasjon

Telefon: